Centrale termice Neamt, Climatizare Neamt: Klimer

Centrale de tratare a aerului RFA

Agregat de tratare a aerului monobloc, lip roof-top, destinat satisfacerii necesităţilor de conditionare a aerului pentru spaţii medii si mari: centre comerciale, supermarketuri, cinematografe, birouri cantine şi restaurante. Toate sistemele pot funcţiona in regim de incălzire prin inversarea circuitului agentului frigonfic. Agregatele de tratare a aerului monobloc sunt realizate din tablă galvanizată vopsită si sunt adecvate pentru instalare in extenor, indiferent de mediu.
Sectiunea aflată in contact cu aerul condiţionat este uşor accesibilă şi este compusă din suprafeţe metalice complet curăţabile, Izolată la exterior pentru minimizarea pierderilor de căldură si pentru prevenirea formării condensului in intenorul si in exteriorul structurii.
Fiecare versiune de capacitate poate fi dotată cu o gamă largă de acccsorii si poate fi construită in diverse configuraţii pentru a satisface cerinţele de instalare. Gama include două şasiuri prevăzute cu compresoare tip scroll ce deservesc circuite frigorifice separate. Această configuraţie asigură menţinerea unui raport constant intre capacitatea de răcire totală şi capacitatea de răcire sensibila, chiar şi in cazul sarcinilor partiale, garantănd astfel o mai bună tratare a aerului şi o fiabilitate superioară.
Centrale de tratare a aerului RFA

Contact

Va invitam sa ne contactati folosind formularul online sau telefonic. Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Sunt de acord cu termenii de utilizare a site-ului si prelucrare a datelor personale
TRIMITE MAIL
Suna: 0233 210 647
WhatsApp WhatsApp