Centrale termice Neamt, Climatizare Neamt: Klimer

Centrale de tratare a aerului COMPAT PLUS DD

Centralele de tratare a aerului drn sena COMPAT PLUS DD satrsfac toate cerintele de încălzire şi răcire din mediile rezidentiale şi comerciale, folosind un sistem functional şi economic. Performantele ridicate ale sectiunii de ventilaţie permit distribuirea aerului prin sisteme complexe de conducte, asigurând distributia corectă chiar si la viteză minimă, si in acelaşi tunp, un nivel de zgomot extrem de redus

Gamă: toate unitătlle acestei serii (5 modele) pot fi istalate orizontal (H) sau vertical (V). Acestea sunt unităti asamblate fabricate cu o structură din bare de aluminiu extrudat si panouri cu grosime de 23 mm, galvanizate la interior şi vopsite la exterior, prevăzute cu izolatie interioară din fibră minerală sau poliuretan.

Secţiunea de filtrare este compusă din celule dm material sintetic strat. cu eficientă EU4, cadru metalic si plasă electrostatică.

Bateriile de încălzire şi răcire sunt fabricate din tevi de cupru şi aripioare de aluminiu, bateriile de răcire sunt prevăzute cu cuve de colectare a condensului şi sistem de evacuare al acestuia.
Centrale de tratare a aerului COMPAT PLUS DD

Contact

Va invitam sa ne contactati folosind formularul online sau telefonic. Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Sunt de acord cu termenii de utilizare a site-ului si prelucrare a datelor personale
TRIMITE MAIL
Suna: 0233 210 647
WhatsApp WhatsApp